luni, 26 noiembrie 2012

Pastile de slabit avand in compozitia sa lamaie

Toamna a trecut, iarna s-a instalat, gerul se apropie tot mai mult, iar o serie de produse de slabit devine tot mai necesara pentru acele persoane care doresc sa infrunte Sarbatorile de iarna cu o silueta de invidiat.

Suntem singure ca si fara sa stii ca mierea si lamaia te ajuta sa slabesti, ai combinat aceste doua alimente. Cel mai bine se potrivesc in limonada, una dintre bauturile noastre preferate. Marele avantaj al acestui puternic aliat in lupta cu kilogramele in plus este reprezentat de combinatia unica de ingrediente naturale, fara efecte secundare.


Pentru rezultate mai rapide, iti recomandam sa inlocuiesti apa rece ca gheata cu apa calduta. In acest fel, mierea si lamaia isi vor face mai repede efectul. Este vorba de Lemosilhouette, niste capsule prietenoase care te ajuta sa dai kilogramele jos cat ai zice … lamaie.

Cura cu lamai este foarte sanatoasa si nu are efecte secundare asupra organismului, insa pentru a obtine rezultate maxime in ceea ce priveste scaderea in greutate, este recomandat sa o asociati cu un regim hipocaloric general. Marele avantaj al acestui puternic aliat in lupta cu kilogramele in plus este reprezentat de combinatia unica de ingrediente naturale, fara efecte secundare. Iata de ce sute de romani au apelat la cura cu lamaie.
Dieta cu lamai este recomandata mai ales dupa perioadele in care este consumata o cantitate mare de mancare, mai ales alimente greu de digerat ("mancaruri grele", cum se spune), cum ar fi sarbatorile de iarna sau Pastele.
Lamaia are un continut ridicat de vitamina C, fosfor si proteine. Este unul dintre cele mai bune alimente pentru detoxifierea organismului si contribuie la inlesnirea procesului digestiv.

Dieta cu lamai este nu atat o cura de slabire, cat o cura de detoxifiere a organismului. Tocmai din aceste motive, o data cu venirea iernii, trebuie sa incepem sa cautam o gama de produse de slabit potrivite pentru noi pentru a putea infrunta corespunzator acest anotimp atat de dificil din punct de vedere al mentinerii greutatii. Dieta de detoxifiere cu lamaie este o dieta de dezintoxificare renumita pe plan mondial ca avand efecte uimitoare de curatare a organismului atat in interior cat si in exterior.
Dieta cu lamaie pentru detoxifiere si slabire este folosita de mai bine de 50 de ani dar a cunoscut un boom international abia anii trecuti cand a fost urmata de Beyonce care a slabit 9 kg in 14 zile. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre dieta de detoxifiere cu lamaie si cum trebuie tinuta aceasta dieta.

Ea ajuta organismul sa asimileze mai bine fierul si este esentiala pentru formarea colagenului. Este bine sa stii ca sucul proaspat de lamaie regleaza nivelul pH-ului si previne, astfel, dezvoltarea unor boli precum cele de rinichi, osteoporoza, oboseala cronica si arteroscleroza. Dieta de detoxifiere cu lamaie curata practic colonul si tractul digestiv de orice toxine care reduc capacitatea organismului de a realiza diferite functii la un nivel optim.

Fiecare ingredient din aceasta dieta de detoxifiere are un rol special daorita calitatilor sale. Sucul de lamaie care este cel mai important in aceasta dieta contine diversi nutrienti esentiali si vitamina C care ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Un comentariu: