sâmbătă, 9 iunie 2012

Biocitrin ce contine?


In acest articol vom vorbi despre de contine Biocitrin, aceste capsule de slabit cu extract de lamaie. Biocitrin este deja foarte folosit in strainatate si sunt recunoscute beneficiile lui in slabire, datorate compozitiei sale inovatoare. Astfel in continuare vom discuta despre ce contine Biocitrin si, care sunt elementele ce il fac atat de eficient in orice cura de slabire.

In primul rand, Biocitirn contine pudra de lamaie de cea mai buna calitate, extract de lamaie, si acid silicic coloidal. Toate aceste trei elemente impreuna, formeaza o compozitie inovatoare ce ajuta la procesul de slabire, si asigura si un plus la nivelul de sanatate al organismului.

Astfel Biocitrin poate aduce in organism o serie de elemente precum biflavonoide citrice, minerale, oligoelemente, fibre alimentare si aminoacizi.
Aceste elemente asigura deblocarea grasimilor acumulate in organism si eliminare acestora, si nu mai permite depunerea lor ulterioara.

Tot prin elementele prezente in componenta acestui produs, Biocitrin actioneaza pentru arederea grasimilor din organism si eliminarea lor, asigurand oricand o cura eficienta de slabire si de lunga durata. Adica nu va veti ingrasa inapoi dupa terminarea administrarii produsului. Puteti opta pentru mai multe tipuri de cure cu Biocitrin, si asta depinde de cat de mult vreti sa slabiti, si de cate kilograme vreti sa scapati. Modul de administrare al capsulelor este cate trei capsule in fiecare zi, pana credeti ca silueta dumneavoastra este cea pe care o doriti. Si daca nu sunteti multumit de produs dupa trei luni de administrare se promite inapoierea banilor.

Un comentariu:

  1. Intr-un mesaj afisat pe internet spunea-ti ca Biocitrin este recomandat de catre Australian Institute of Health and Welfare. Am intrat in contact cu ei, deoarce vroiam sa cumpar produsul dvs si iata ce mi-au raspuns:
    Hi Claudia
    The AIHW does not recommend diets. We produce data and statistics on health related disease and services.
    We are a major national agency set up by the Australian Government under the Australian Institute of Health and Welfare. Act to provide reliable, regular and relevant information and statistics on Australia's health and welfare.
    Our aim is to improve the health and wellbeing of Australians through better health and welfare information and statistics. We collect and report information on a wide range of topics and issues, ranging from health and welfare expenditure, hospitals, disease and injury, and mental health, to ageing, homelessness, disability and child protection.
    Regards
    The Communications Team

    Acum ce sa mai cred. Cine il recomanda ??? Este sau nu bun ? Iti afecteaza celelalte organe ???

    RăspundețiȘtergere