marți, 1 mai 2012

Cura Dukan - slabeste mancand


In acest articol va vom aduce la cunostinta informatii utile despre cura Dukan, dieta pe care o puteti folosi pentru a scapa de kilogramele in plus, fiind recunoscuta pentru efectul sau de slabire. Cura Dukan  este folosita de multe vedete internationale.

Numele acestei cure de slabire - Dukan, vine de cel care a inventat-o, adica de la francezul Pierre Dukan. Se poate spune despre cura Dukan cum ca este o varianta evoluata a renumitei cure de slabire Atkins.

In continuare va vom informa in legatura cu functionarea si aplicarea acestei cure de slabire, pentru programul dumneavoastra de slabit.
In prima faza a curei Dukan trebuie sa consumati numai mancaruri ce contin proteine, acest lucru pentru a elimina tesutul adipos din organism si, in acelasi timp sa nu afectati in nici un fel masa musculara.
Adoua faza a curei este reprezentata de introducerea treptata in meniu a legumelor dar trebuie evitate legume precum cartofii, mazarea sau fasolele.
In a treia faza a curei Dukan trebuie evitata revenirea la greutatea anterioara pentru ca ultima faza a acesteia sa ajute la mentinerea greutatii.
Cu aceasta cura de slabire puteti scapa cu pana la 10 kilograme in prima luna de utilizare pentru ca in urmatoarele luni, sa se continue procesul de slabire dar, intr-un mod uniform si incet, pentru a nu pune in nici un fel sanatatea in pericol.
Daca ati incercat mai multe cure si nu au avut nici un efect in cazul dumneavoastra acum puteti incerca cura Dukan, pentru o slabire eficienta, fara a pune in nici un fel sanatatea in pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu